پیشنهاد ما

گزارش تصویری و ویدیویی ازکنسرت فریدون آسرایی

News image

اخبارموسیقی ایران: گزارش ویژه تصویری و ویدیو کنسرت فریدون آسرایی    کنسرت فریدون آسرایی خوان... ادامه مطلب...

گزارش اولین شب کنسرت کیهان کلهر در تهران

News image

اخبار موسیقی ایران : کیهان کلهر بعد از هفت سال در تالار وحدت درحالی به صحنه رفت که نوای سازش به تنهایی یک ارکستر ک... ادامه مطلب...

آغاز رفع توقیف از موسیقی های زیر زمینی

News image

اخبارموسیقی ایران: آلبوم یکی از خواننده های پاپ که سالها بصورت زیر زمینی در حال فعالیت بود، توانست مجوز انتشارش ر... ادامه مطلب...

کنسرت "سیمرغ" شامل مجموعه قطعات موسیقی به آهنگسازی

News image

اخبار موسیقی ایران: محمدرضا درویشی ضمن اعلام این خبر در نشست رسانه ای که با حضور همایون شجریان تکخوان و ... ادامه مطلب...

علیرضا افتخاری،تكذيب كرد
چاپ فرستادن به ایمیل

اخبار موسيقي ايران: علیرضا افتخاری، خواننده، خبر خروج همیشگی خود را از ایران تکذیب کرد

افتخاری در مورد اخبار منتشر شده درباره خروج او از ایران گفت: «در نزدیکی دلیجانِ اصفهان قرار است شهری احداث شود با نام فُرسانه. این منطقه قدمتی طولانی داشته و محیط بسیار زیبا و قشنگی است. می خواهم این منطقه را کشف کنم.»

در خبر​ها آمده بود افتخاری قرار است برای همیشه ایران را به مقصد فرانسه ترک کرده و فعالیت موسیقی خود را نیز برای همیشه کنار بگذارد، انتشار این خبر سبب شد که برخی از سایت ها موضوع پناهندگی او را نیز مطرح کنند.

این خواننده گفت:​ «هر آدمی باید در زندگی کاری انجام دهد. همین کار سبب می شود که من فعالیت موسیقی خود را کم کنم.»

افتخاری همچنین در پاسخ به این سوال که آیا از خواندن خسته شده گفت: «زندگی که فقط خواندن نیست. من خسته نشدم و صدایم هم هنوز مثل قبل است، اما می خواهم کار موسیقی خود را کم کنم. یک زمان دلم می​خواست مردم با صدای من اشعار فاخر ایران را گوش کنند، اما الان می خواهم کنار بروم و فعالیت خود را کمتر کنم

منبع: برنا

نظرات (0)

عضويت در خبرنامه نظرات.

نوشتن نظر

كوچكتر | بزرگتر

busy
آخرین بروزرسانی ( پنجشنبه, ۲۰ اسفند ۱۳۸۸ ۰۸:۲۷ )