عکس های کنسرت رضا صادقی 15آبان برج میلاد
چاپ فرستادن به ایمیل

اخبار موسیقی ایران_ گزارش تصویری از کنسرت رضا صادقی در برج میلاد 15 آبان 1388 .

مصاحبه رضا صادقی : از موسیقی تا موسیخی

رضا صادقی این روزها یکی از پر کارترین خواننده های موسیقی پاپ است با کنسرت و آلبومی که در راه است و صدایی که هنوز مثل قبل محبوب است و البته مشاهبی هم پیدا کرده.
بهمن بابازاده – هدی ایزدی : قرارمان این نبود. یعنی این چیزی نبود که العان پیش روی شماست .قرارمان یک دیدار دوستانه و بامزه بود بین دو تا خواننده ای که صدا هایشان یا هم مو نمیزند.قرارمان دیدار وگپ و گفت بهنام صفوی و رضا صادقی بود. می خواستیم به خیلی ها بفهمانیم که این آهنگ هایی که در آلبوم تازه منتشر شده (( عشق من باش)) به گوششان می خورد و قبلا هم زیرزمینیش را شنیده بودند.مال رضا صادقی نیست . می خواستیم همه بدانند که بهنام صفوی ، خواننده ای است که فقط صدایش شبیه رضا صادقی است و این قطعه را از او برنداشته . به نام خودش بکند.قرار هایمان را گذاشتیم.راستش برای خودمان هن جالب بود ببینیم این دو صدای عین هم وقتی بنشینند رو به روی هم چه حرف هایی برای هم دیگر دارند. بر خلاف تصورمان رضا صادقی استقبال خیلی زیادی از این موضوع کرد. بهنام صفوی را از قبل می شناخت و دوست داشت در خانه اش میزبانش باشد.قرار ما هم همین بود اما در لحظه های آخر، به دلیل اینکه ما مستقیم با صفوی ارتباط گرفته بودیم مدیر برنامه هایش ، ترجیح داد تا خواننده اش این دیدار را به وقت دیگری موکول کند: << من هیچ وقت ! اجازه نمی دهم خواننده ام این کار رابکند .>> به هر حال از نظر مدیر برنامه های او این کار ما خیلی غیر حرفه ای بود ؛ مخصوصا که صفوی  از نظر او << پدیده سال>> بود وبه هر حال لابد برخورد با پدیده سال باید طور دیگری باشد .پدیده ای که اگردرجایی حتی اگر یک جمله بدون اجازه مدیر برنامه هایش حرف بزند <<اعدام میشود>> . به هر حال حرفه ای ماجرا از نظر مدیر برنامه محترم بهنام صفوی گویا این بود که رضا صادقی پیشکسوت به کسی که صدایش شبه اوست وبا این شباهت اولین پله های شهرت را طی کرده، زنگ بزند و او را دعوت کند.این گفت و گو می توانست در کنار بهنام صفوی عزیز باشد که خودش هیچ مشکلی برای انجام این گفت و گو نداشت گفت و گویی تخصصی میان یک ستاره قدیمی در مرز 30 سالگی و محبوب  با خواننده 25 ساله کار بلد تازه واذد شده به بازار رسمی موسیقی پاپ که شباهت جالبی دارند؛ <<صدا>>؛ به هر حال جای او خالی بود هرچند دو سه ساعت ساعت در کنار رضا صادقی خوش مشرب و خوش اخلاق نشستن و گل گفتنو گل شنیدن آنقدر شیرین بود که قرار انجام نشده یادمان برود . شاید برای همین بود که آخر گفتو گو پیش خودش اعتراف کرده ام اخلاقش در سالهای گذشته با وجود همه موفقیت ها و محبوبیت ها  هیچ تغییر نکرده.

منبع مصاحبه:  همشهری جوان 

ادامه مصاحبه : صفحه 1 2 3 

گزارش تویری اخبار موسیقی ایران از منسرت رضا صادقی در تالار برج میلاد . جمعه15 آبان 1388

عکس ها از بهزاد قلی زاده 

کنسرت رضا صادقی

نظرات (28)

عضويت در خبرنامه نظرات.
salam
0
reza sadeghi tKEE hichkasee meslee on nist smilies/wink.gif
maryam , نوامبر 07, 2009
...
0
reza sadeghi hamishe avale
saeed , نوامبر 08, 2009
...
0
عكسها ناقص است بقيه گروه كجا هستند
E.M , نوامبر 08, 2009
...
0
رضا صادقی بهترین و محبوب ترین خواننده ایران
علی , نوامبر 08, 2009
...
0
reza jooooooooooooooonam kheyli eshghismilies/wink.gif
meshki , نوامبر 08, 2009
فقط سلطان رضا صادق
0
آقا رضا خیلی دوست داریمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم smilies/cool.gif
آرش , نوامبر 10, 2009
...
0
chi begam vagte hame midonana , reza sadeghe take hamishe parchamesh balast , bi boro barghard
sa , نوامبر 12, 2009
...
0
رضا صادقی مثل اقیانوس بیکرانی است که اگر روزی خشک بشود ما ماهیای این اقیانوس از بی آبی می میریم.عزیزم نقطه سر خط.
محمد سهرابی , نوامبر 13, 2009
بهترین یعنی او
0
صدایی که هیچ مشابهی ندارد.می توان از او تقلید کرد ولی نمی توان مانند او شد:مهربان، محبوب با صدایی جادوانه.
سمانه , نوامبر 15, 2009
...
0
من رفتم کنسرتش. خیلی عالی بود.smilies/wink.gif
Mehrdad , نوامبر 17, 2009
...
0
رضا صادقي عاليه و هميشه محبوب .طرفداراشو دعوت مي كنم حتما به وب سايت حرفه اي ترين هنرمند و خواننده جهاني ايران برن به آدرس : http://WWW.RAJAN-ONE.blogfa.COm
ساحل آقايي , نوامبر 18, 2009
...
0
آقا رضا هميشه در قلب من خواهي بود دوستت دارم با تمام وجودsmilies/cool.gif
peyman , نوامبر 19, 2009 | url
...
0
رضا صادقی یه دونس یهو دیدی همرو به رگبار بست smilies/grin.gif
محمدرضاااا , نوامبر 23, 2009
...
0
قربونش برم خودش میدونه کیه؟
من , نوامبر 25, 2009
...
0
man consert budam.vaghean ali bud
jaye hame khali budsmilies/kiss.gif
pardis , نوامبر 27, 2009
...
0
رضا عزيزم خيلي دوست دارم و با تمام وجود دوست دارم و با تك تك آهنگهاي قشنگت خاطره دارم و براي من از گذشته خيلي عزيزتر شدي. چون تمام اهنگ هاي تو من را ياد يه دوست خيلي دوست داشتني به نام سامان مي اندازه.smilies/grin.gifsmilies/wink.gif
ساناز , دسامبر 20, 2009
...
0
یه سلام گرم به خود سلطان و همه ی مشکی پوش ها
************می خوامتون*******************
فقط همین...
YAS , دسامبر 30, 2009
...
0
جدا دم گروه نورپردازی به مدیریت اقای اسماعیلی و طراحی نور اقای سینایی بابت این نور پردازی های حرفه ای گرم و خسته نباشید داره.smilies/grin.gif
هومن , ژانویه 07, 2010
...
0
آدم با شخصیت مهربون احساساتی و جیگر فقط رضا صادقی کاکا خیلی مخلصیمsmilies/wink.gifsmilies/cheesy.gif
MESHKIN , ژانویه 11, 2010
سلطان مشکی
0
آقا رضای عزیز همیشه در قلب منی تا ابد دوستت دارم تا همیشه. به امید دیدار در شیراز
علیرضا , ژانویه 15, 2010
allllllllllllllllllllllllllllllli
0
faghat ali lohrasebi maaaaaaaaaaaaaaaaaaaahesmilies/cool.gif
s , ژانویه 29, 2010
allllllllllllllllllllllllllllllli
0
faghat ali lohrasebi maaaaaaaaaaaaaaaaaaaahesmilies/cool.gif
s , ژانویه 29, 2010
...
0
he is very good singer
m_d , فوریه 18, 2010
...
0
با سلام من از طرفداران رضا صادقي خواهش مي كنم كه حتماً به سايت 8.8.247.13 برن و در بخش موسيقي به رضا صادقي راي بدن.حتماً حتماً اين كار رو بكنيد در ضمن مي تونيد هر يك ساعت يك بار دوباره راي بديد.
هادي , فوریه 21, 2010
...
0
بهنام صفوی تو مصاحبش با ترانه ماه می گه من عاشق صدای رضا صادقی هستم و با اهنگ های سلطان زندگی کردم علاوه بر اینکه می گه رضا صادقی خواننده منحصر به فردی تو موسیقی پاپ هست خواننده محبوب منم هست و منم تو اهنگ هاش به خاطره علاقه ای که بهش دارم ازش الهام می گیرم
رضا جووون من از خودم بیشتر دوست دارم
رضا , فوریه 24, 2010
pirhane meshkiye man az gham nist
0
salam mikonam be soltane meshki poshe iran reza sadeghi
to behtarin va binazir tarin khanande ba sedaei fogholade hasti
mahbobiyate to baraye khaso amm sabet shode , hameye meshki posh ha doset daran
to fogholadei...
saeed , فوریه 27, 2010
takee
0
رضا صادقی محبوب همه استsmilies/wink.gif
هادی , مارس 02, 2010 | url
...
0
reza sadeghi besyar besyar por talash va khallagh boode va hAST.BARASH AREZOOYE SHADKAMI VA ZENDE DELI DARAM.KHODA HEFZET KONE JOONAM
vahid jafari varzane , مه 20, 2010

نوشتن نظر

كوچكتر | بزرگتر

busy
آخرین بروزرسانی ( شنبه, ۱۶ آبان ۱۳۸۸ ۱۴:۳۹ )