عکس های کنسرت حمید عسگری برج میلاد 22 آبان 1388
چاپ فرستادن به ایمیل

اخبار موسیقی ایران _ گزارش ویژه تصویری از کنسرت حمید عسگری در برج میلاد. سعید عبدالهی ، آرین نغزگو , بهزاد قلی زاده 

کنسرت حمید عسگری 22 آبان 1388 برج میلاد( گزارش 1 )

بهنام صفوی 

الناز شاکردوست  

لیلا اوتادی 

فرهاد جواهر کلام  

نیوشا ضیغمی 

زانیار خسروی 

الهام حمیدی 

نظرات (7)

عضويت در خبرنامه نظرات.
...
0
من نمي دونم چرا جديدا اين چهره هاي برجسته سينما پاشون تووي اين کنسرت ها باز شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saraazadeh , نوامبر 15, 2009
...
0
cheghadr niusha zeighami naze,man asheghesham
mehran , نوامبر 15, 2009
...
0
on shab khili bahal bod
kash bazam tekrar beshe niosha va elnazshakerdost va shohre soltani va fereydone zandi ham khili onja hal kardana
nader , نوامبر 17, 2009
...
0
كاشكي به تنها خواننده جهاني ايران (راجان ايراني )هم مجوز فعاليت و كنسرت مي دادن تا اونوقت مردم بدونن هنرمند واقعي كيه !افسوس و صد افسوس كه ناب ترين هنرمند فوق حرفه اي ايران هنوز واسه مردم خودمون ناشناخته اما واسه كشوراي ديگه محبوبه.اجراي زنده نوازندگي كليه سازها و خواندن به چهار زبان انگليسي - هندي - عربي - ايراني و اجراي فوق تصور نقاشي فقط با انگشتان دست در فستيوال2004 آرتيست او آسيس دبي كه در اكثر مطبوعات داخلي و خارجي در سال 1384 چاپ شد/جاي هيچ ترديدي رو واسه اكثريت كشورها نذاشت كه از راجان دعوت به اقامت كنند ! اما او در ايران بي جهت فقط بخاطر تفكر جهانيش ممنوع الفعاليت و تبليغات شد.و حالا مردم ما ذائقه شونو با معدود خواننده هاي موجود قناعت داد ن.من از هواداراي هميشگي و سر سخت راجانم و تموم سعي من و ديگر دوستدارانش اينه كه اونو روي استيج زنده تو ايران ببينيم كه چه غوغايي با هنرهاش مي كنه.شما هم در فراهم كردن تبليغات در اين راه همراه با ما شويد .جهت آشنايي بيشتر علاقمندان با راجان ايراني مي تونند به اين آدرس برن :
http://WWW.RAJAN-ONE.blogfa.COM
ساحل آقايي , نوامبر 18, 2009
کنسرت
0
من کنسرت رفتم واقعا عالی بود . حمید دیگه داره حرفه ای میشه تو برگزاری کنسرت ها
امیدوارم همیشه و هر جایی که هست موفق باشه

طرفدارای حمید برن اینجا بهش رای بدن
http://bestpatogh.ir
majid , نوامبر 20, 2009 | url
...
0
واقعاازاينكه طرفدارحميدعزيزهستم احاس افتخارميكنم اميدوارم هميشه شادوموفق باشه ازسايت شماوعكساي توپتون ممنونم
solmaz , نوامبر 21, 2009
حميد عزيز .......
0
سلام
حميد جان از دوستان من هستش و با هم در زمينه آهنگسازي همكاري داريم
به نظر من حرفه اي ترين خواننده پاپ در ايران حميد هسنش
راستي 13و14و15 آذر هم كنسرت داره
حتما بيايد
علي ياني , نوامبر 23, 2009

نوشتن نظر

كوچكتر | بزرگتر

busy
آخرین بروزرسانی ( چهارشنبه, ۲۷ آبان ۱۳۸۸ ۲۲:۱۳ )