|
گزارش ويژه از كنسرت روزبه نعمت الهي 25 آبان 1388 برج ميلاد |
|
|
|
اخبار موسيقي ايران _ روزبه نعمت الهي : اين حمايت شما براي من ارزشمند است و اين كه شما نوعي موسيقي خاص را مورد توجه خود قرار مي دهيد جاي تشكر دارد.
گزارش ويژه اخبار موسيقي ايران از حضور هنرمندان ازجمله مهناز افشار ،فرزاد حسني ،شاهكار بينش پژو ، مجيد مظفري و ... در كنسرت روزبه نعمت الهي . تهران 25 آبان 1388 تالار برج ميلاد |
 |
|
به گزارش اخبار موسيقي ايران روزبه نعمت الهي خواننده جوان و پر انرژي موسيقي پاپ كه در 25 آبان ماه براي اولين بار با اجراي اركستري خود در سالن همايش هاي ميلاد كنسرت خود را اجرا نمود، در گفت و گو با اخبار موسيقي ايران گفت : كنسرت به صورت بي نظيري اجرا گرديد و مورد استقبال قرار گرفت . به طوري كه ما در هر دو سانس اين كنسرت به درخواست مردم قطعات (( ايران ، نفس كشيدن سخته ، و قطعه هجران )) كه متعلق به آلبوم جديدم مي باشد را اجرا نموديم .
وي همچنين در مورد استقبال زياد هنرمندان از اين كنسرت به خبر نگار اخبار موسيقي ايران گفت :
من دوستان بسيار زيادي در سينما و موسيقي دارم كه جا دارد از اينجا از دوستان بسيار عزيزم ((فرزاد حسني ، مهناز افشار، نيما وارسته ، رعنا آزادي وار، دكتر شاهكار بينش پژو ، امين زندگاني ، هوتن جوادي، محمد رضا مهدوي ، محمد بي باك ، مهدي عباسي ، مجيد مظفري ، سارا خوئيني ها ، مريم كاوياني ، پژمان باذغي و ديگر دوستاني كه به اين كنسرت آمدند تشكر كنم .
وي همچنين در مورد آلبوم جديد و كنستر هاي آينده خود به اخبار موسيقي ايران گفت : در حال تهيه البومي با اشعار حضرت مولا نا هستم كه فكر مي كنم تا دو سال آينده آماده شود. همچنين در حال تدارك ايجاد اركستري بزرگ تر براي كنسرت هاي آينده هستم كه احتمالا نزديك به عيد نوروز خواهد بود كنسرت بعدي من .
روزبه نعمت الهي در آخر افزود : جا دارد در اينجا از وب سايت اخبار موسيقي ايران براي همايت هايشان به اين نوع از موسيقي و موسيقي پاپ تشكر داشته باشم و اين اين عمل كرد اين رسانه براي من ارزشمند است.

ادامه عكس ها را اينجا ببنيد |
نظرات
 |
|
آخرین بروزرسانی ( چهارشنبه, ۲۷ آبان ۱۳۸۸ ۱۷:۳۳ )
|