اولین کنسرت بنیامین در تهران
چاپ فرستادن به ایمیل

اخبار موسیقی ایران : اعتراض شدید مردم از مدت زمان اجرای سانس دوم کنسرت بنیامین در 25 جشنواره موسیقی فجر 

اخبار موسیقی ایران : اولین کنسرت بنیامین در حالی اجرا گردید که شاید به پرحاشیه ترین کنسرت 25جشنواره موسیقی  فجر مبدل گردد .

سانس اول این کنسرت که با حدود چند دقیقه تاخیرو به صورت کامل نسبت به سانس دوم  انجام گردید. 

این در حالی است که در سانس دوم این کنسرت که حدود 40 دقیقه از آن گذشته بود با ترانه  (دنیا دیگه مثل تو نداره ) و به صورت نصفه اتمام پذیرفت .

این درحالی است که  بنیامین تعدای از گروه خود را که در هر تراک از اجرای قطعاتش  ( همانند سانس قبل ) به ترتیب  معرفی می نمود را هم  کامل نکرده استیج سالن را ترک کرد .

مردم که با تشویق های ممتد منتظر برگشتن بنیامین جهت اجرای چند قطعه دیگر بودند با ترک اعضای دیگر ارکستر و جمع نمودن سازها شروع به اعتراض شدید نمودند .

این اعتراض ها تا جایی شدت گرفت که تعداد زیادی از حضار در جای خود ایستاده بودند و سالن را ترک ننمودند. که با برگشت بنیامین و گروهش بر روی استیج و توضیحات ( زمان اختصاص شده به کنسرت کم می باشد ) سالن را ترک نمودند

محسن رجب پور در این مورد  گفت : ما نسبت به زمانی که از طرف وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی برای ما تعیین نموده اند عمل کرده ایم و انشا الله در کنسرت آینده بنیامین تمامی قطعات مورد علاقه مردم  توسط بنیامین اجرا خواهد گردید.

منبع : اخبار موسیقی ایران 

نظرات (2)

عضويت در خبرنامه نظرات.
...
0
سلام
من ديشب تو كنسرت بودم، چطور حميد عسگري تا 12 شب اجرا داشت، واقعاً بنيامين آدم دوست داشتنيه، كنسرتش با اينكه نيمه تمام بود ولي واقعاً عالي بود .
شهين , مارس 02, 2010
...
0
سلام
من که نبودم ولی مطمئنم که عالی بوده
خوش به حالت که اونجا بودی

من اصلا خبر نداشتم همچین برنامه ای هست smilies/sad.gif
تازه نمیدونستم 10 اسفند در تهران کنسرت داره

امیدوارم دوباره در تهران کنسرت داشته باشه!!!

نازنین , مارس 20, 2010

نوشتن نظر

كوچكتر | بزرگتر

busy
آخرین بروزرسانی ( سه شنبه, ۱۱ اسفند ۱۳۸۸ ۰۶:۰۳ )