| آلبوم هشت (8)دوشنبه 18 آبان منتشر میشود | |||
|
|
افزودن به علاقمنديها
ثبت لينك در
ايميل كردن اين
نمايش: 6707 نظرات (32)aliyee karetoon
vaghean karaton aliyee akhbareton ham khobee faghat sayteton kheyli sangineee
dir bala miyad چه عجب این محسن چاوشی یک حرکتی کرد
بابا این محسن چاوشی فکر کنم مریض هم که میشه دکتر نمی ره اینقدر که گوشه گیر هست
...
محسن چاوشی باعث میشه این البوم فروش کنه.کاملا موافقم که به خاطر محسن استقبال خوبی از البوم میشه.همه منتظر باشید تا زمانی که اولین کنسرتشو بذاره رکورد تاریخ ایرانو ما هوادارای چاوشی میشکونیم
...
ترانه كاشكي با صداي محسن چاووشي:
كاشكي بازم تو حرم با كفترات بپرم با صداي محسن چاووشي چي ميشه اين تراك بي نظير ولي خيلي حيف شد كه تا روز چهرشنبه اصلا نميتونم البوم 8 رو تهيه كنم تا صداي محسن چاووشي رو تو اين البوم بشنوم تا چهرشنبه 13 ابان به من چه خواهد گذشت. آلبوم هشت
همه می دونن که تنها عامل فروش آلبوم هشت، حضور رضا صادقی خواهد بود.
درود بر سلطان مشکی موج مشکی تشکل حمایت از رضا صادقی و آلبوم "یکی بود یکی نبود" www.mojemeshki.blogfa.com ...
reza sadeghi hamishe avale lotfan reza sadegheyo ba khanandehayi mesle chavooshi ke aslan sedaye khobi nadare moghayese nakonid
...
شما زدید دوشنبه میاد ولی نیومد که ؟ خبر جدید بدید
جواب مدیر: به احتمال زیاد بعد از پخش مستند رمز شب رضا صادقی . ولی همچنان مشخص نیست سخن مشکی پوش
سلام خدمت تمام دوستان.
باز هم رضا صادقی(سلطان)حب خودش را نسبت به اهل بیت نشان داد. تمام خواننده ها عزیزن ولی سلطان مشکی پوش سروره. یاعلی... سخن مشکی پوش
سلام خدمت دوستان.
باز رضا صادقی(سلطان)نشان داد که حب اهل بیت را در دل دارد. رضا صادقی سلطانه واسه اونایی که نمی دونن مگم یاعلی موسيقي
سلام دوستاي عزيز
چيه همه نوشتن محسن چاوشي شما عاشق چيه محسن چاوشي هستين باور کنين ادم وقتي يه بار صداشو ميشنوه تا چن روز حالش بد ميشه حالا سواي اشعار و کلماتي که تو اهنگا به کار ميبره خواننده يعني علي اصحابي که هر چي بخونه باز هم با اون صداي اسثناييش زيبا ميشه only chavoshi
سلام به همه دوستان
قبول دارم که علی اصحابی صدای ردیفی داره ولی نباید با محسن چاووشی مقایسه بشه چون اصلا سبک خوندنشون فرق میکنه! من خودم آهنگهای هر دوشونو گوش میدم ولی با صدای محسن چاووشی خیلی حال میکنم و واقعا لذت میبرم! ...
تواين آلبوم رضاصادقي و علي اصحابي و محسن چاووشي باعث فروش آلبوم هستند ولي خداييش محسن چاووشي يه چيز ديگست.
.
چاووشی صدا نداره انگار داره خفه میشه
در ضمن به جای بنیامین قرار شده علیرضا شهاب بیاد. ضامن فروش علیرضا شهاب و صادقی و حامی هستند. ![]() ![]() ![]() ![]() .
در ضمن به جای بنیامین قرار شده علیرضا شهاب بیاد. ضامن فروش علیرضا شهاب و صادقی و حامی هستند. ![]() ![]() ![]() ![]() .
در ضمن به جای بنیامین قرار شده علیرضا شهاب بیاد. ضامن فروش علیرضا شهاب و صادقی و حامی هستند. ![]() ![]() ![]() ![]() ...
در ضمن به جای بنیامین قرار شده علیرضا شهاب بیاد. ضامن فروش علیرضا شهاب و صادقی و حامی هستند. ![]() ![]() ![]() ![]() محسن جان عشقمي كاش يه روز باهات حرف بزنم
هر كسي لياقت شنيدن آهنگهاي محسن چاووشي رو نداره هر كس بهش توهين كنه با من طرفه
نوشتن نظر |
||||
| آخرین بروزرسانی ( پنجشنبه, ۱۴ آبان ۱۳۸۸ ۰۷:۱۸ ) | ||||

dir bala miyad