| محسن چاوشی و آلبوم ژاکت | |||
|
افزودن به علاقمنديها
ثبت لينك در
ايميل كردن اين
نمايش: 33473 نظرات (44)آخ جوووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووون...
سلام،من كه خيلي خوشحال شدم، بي صبرانه منتظر اين آلبومشم اميدوارم زودتر بياد. خيلي دوست دارم بدونم محسن چاوشي با وجود اين همه طرفدار چرا يه كنسرت نميذاره
الانم كه سالن برج ميلاد كلي كنسرت داره. چند وقت پيش كه شنيدم دنياي نور بوده و من نفهميدم خيلي اعصابم خورد شد و هنوز هم كلي ناراحتم.به اميد يه كنسرت قشنگ از اين خواننده كه با صداي قشنگش همه رو تحت تاثير قرار داده. با تشكر بیانیه هواداران چاوشی در اعتراض به شرکت ایرانگام
به نام خدا
فصل ریزش برگهاست، اما اینجا،زیر پایمان علف سبزمی شود! سال ها ورق خوردند تقويم را با سوز دل نظاره مي كرديم تا شايد اين هفته هاي تلخ به روزي برسد كه دلتنگي ما نيز سرآيد روز موعود رسيد روزي كه بتوانيم همه جا با صداي بلند فرياد سردهيم كه محسن چاووشي ما ديگر غير مجاز نيست! اما كاش مي دانستيم در پس انتظار مجاز شدن،انتظار هاي كشنده اي وجود دارد كه بسيار مهلك تر و عذاب آورتر است. سختي هاي انتظار اولين حضور رسمي را با صبر آموخته از هنرمند خود به شيريني تبديل كرديم اما اين بار اين خيل عظيم، ديگر ياراي مقاومت در برابر اين همه انتظار و بدقولي را ندارد. قرار بود در روز ميلاد امام رضا آلبومي با حضور 8 هنرمند كشور كه همراهي محسن ما را نيز در بر داشت،در كشور پخش گردد و سرانجام هفته ها بدقولي و انتظار چيزي جز تاريخي نامعلوم نيست. كمپاني ايران گام كه مسئول پخش هست نيز جوابي قانع كننده در چنته ندارد و گويا از در انتظار گذاشتن جمع هواداران لذتي برايشان به وجود امده است، كه حاضر با تعويض ان با چيز ديگري نيستند!حتي يك توضيح شفاف! آيا بازي دادن هزاران مشتاق موسيقي براي شنيدن صداي هنرمند محبوبشان در وصف امام هشتم امري پسنديده است؟چرا هميشه سعي داريم مديريت ضعيف خود را با اعلام مشكلات فرعي توجيه كنيم. نمي دانيم كه تا كي بايد توجيه اينجا ايران است را آويزه گوش خود كنيم. هميشه الگوي صبر ما محسن چاووشي بوده است اما هميشه الزامي براي صبر كردن نخواهيم ديد. در پایان اميد داريم آلبوم ژاكت،دومين حضور رسمي هنرمند محبوبمان به اين سرانجام دچار نشود جامعه هواداران محسن چاووشي 20/08/88 منبع: www.mchavoshifans.com ... اگه طرفدارات کم هستند خوشحال باش.چون آدمای خاص طرفدارهای خاص دارند.ما هممون دوست داریم وهمیشه آهنگات وصدای خاصت ما رو می بره اون بالابالاها.فقط ناراحتیمون ندادن کنسرت از جانب شماست.پاینده باد ایران ودوستدارانش. طرفدارات از دریاکنار.محمد علی.عرفان
محسن جان آرزوم اینه که یه روزی از نزدیک ببینمت وای چه صدایی داری من با صدات زندگی میکنم ای اونایی که مخالف صدای محسن جان هستین.(بیایید دست به دست همدیگه بدید تا صاحب زندگی خوبی بشید کسای دیگه صاحب زندگی شدن).محسن جان خیلی دوست دارم.محمد علی
دریاکنار یادت نره حتما بیا ما منتظرتیم.18/10/1388 درساعت 11:12 خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمت
آقا محسن از صمیم قلب آرزوی موفقیت واست می کنم صدات روح و صیقل میده خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمت و بهت بگم که چقدر ..........
...
کسی با محسن حال میکنه که زخم خورده ی دختر یا پسر باشه یعنی چی؟ یعنی خیانت بهش شده باشه
منه بدبخت زخم خوردم میفهمین اااااااااااااااااااااااااا با شادمهرم
مرتیکه صدای خودت عین ....حتما شادمهر با اون صدای ... خوبه.همون سوسول بدردت میخوره.خدای موزیک:چاوشی
...
با سلام خدمت عاشقان محسن چاوشی
طرف حسابم به اونیکه میگه صدای چاوشی مثل صدای ... تو با اون دهن کثیفت ... میخوری اسم محسن چاوشی رو میاری eshgham moh3n chavoshi
طرفم با اونیکه میگه صدای محسن جاوشی مثل...
تو با اون دهن کثیفت....میخوری اسم محسن چاوشی روبه زبون میاری نظر من
به نظر من لینک دانلود را بزارید تا خواننده هایی که اسم خواننده رو خودشون گذاشتند و در اصل تاجر هستند و آهنگ می خونند که پول در بیارند به مقصودشون نرسند به نظر من اسم هنرمند را نمیشه روی این آقا گذاشت کسی که با تقلید از صدای استاد سیاوش قمیشی خواننده مردمی به شهرت رسید فقط به خاطر پول می خونه به خاطر همینم هست که هر روز آلبوم میده بیرون با اون آهنگ های به اصطلاح مجازش که صد رحمت به غیر مجاز هر چی نکات منفی است را به جوانان این مملکت تلقین می کنند مثل پوچی نا امیدی خوش کشی و یک سری مزخرفات دیگه به این خواننده ها میگن خواننده های درباری نمی دونم کی به اینا مجوز میده بعد مردم باید از آهنگ های ناب و سرشار از معنی و مفهوم و امید خواننده هایی مثل استاد سیاوش قمیشی محروم بشند آدم وقتی این آهنگای چاوشی را گوش میده احساس پوچی بش دست میده این آقا به پوچی رسیده جوونای مملکت چه گناهی کردند
vay ke che sedaeiyyyyyyyy dare
mohsen jan az samime ghalb dooset daram va sedat bi nazire
hame 2nya ye taraf moh3n chavoshi ham ye taraf montazere albome jadidet hastim movafagh bashi متاسفم واسه اونی که میگه چاوشی واسه پول و... واسه طرفدارای شادمهر
سلام حرفای من خطاب به اون اقایی که میگه شادمهر صداش خوبه و محسن صداش مثله ...میمونه اولن تو شعور خانوادگیتو نشون میده با این حرفت دومن اگه شادمهر شما مرد بود از ایران در نمیرفت تا یه مشت دختر جلوش قربدن بعد بخونه...
![]() بعد اقایی که میگی چاوشی به خاطره پولمیخونه تو کجا بودی وقتی چاوشی خیلی از لوازم شخصی و ... فروخت واسه خریدن ساز و جمع کردن البوم 3سال پیش کجا بودی محسن چاوشی در به در دنبال مجوز بود بعد اهنگاش لو میرفت...بعد تو شعورت در همون حدی هست که تعصبی فکرمیکنی و میگی تقلید قمیشی رومیکنه بهتره دقیق تر گوش کنی به کارا اقا پسر بعد میگی همینطری پشت سر هم البوم میده اخه تو کی از هیچی خبر نداری چرا جوک میگی؟ چاوشی البوم اول مجازشو سال 85جمع کرد و بعده 2سال یعنی تابستون 87اومد بیرون و از اون موقع هم روالبوم دوم مجازش کار کرده که الان داره میاد بیرون... واقعن واست متاسفم به خاطره حرفای بی منطق دروغ و حسودانت خدا روزیتو جای دیگه بده ...
محسن چاوشی چند سالی است که مطرح شده است و کارهای بسیار خوبی را هم ارائه داده است . در اوائل کارش بیشتر مردم او را بخاطر شباهت حدودی صدا ، شعرها و آهنگ هایش با سیاوش قمیشی بیشتر پسندیدند و کارهایش بهمین خاطر بیشتر به چشم آمد اما بعدها خود وی این موضوع را تکذیب کرد . حتی بسیاری صدای وی را با صدای مجتبی کبیری اشتباه گرفته بودند و خیال میکردند آلبوم جدید کبیری است که وی در آلبوم بعدی خود در تراک اول آهنگ خودکشی به طرز زیرکانه ای با بردن اسم خودش این موضوع را مشخص کرد . در هر حال چاوشی کارهای بسیار خوبی را روانه بازار کرده است و در این شکی هم نیست ولی هر چه رو جلو میرود صدای او بیشتر آّب و رنگ فیلتر و افکت های صوتی میگیرد و کم کم صدای اصلی چاوشی دارد محو می شود ... کسانی که آلبوم های اخیر چاوشی را گوش کرده اند شاهد این هستند که محسن چاوشی علاقه خاصی به خش دار نشان دادن صدای خودش دارد و اینقدر اینکار را افراطی انجام میدهد که شنونده از شنیدن این صدای خش دار مصنوعی زده می شود . گرچه شاید برای طرفداران وی این موضوع عادی شده باشد اما اگر بی طرفانه و عادلانه به آلبوم جدید وی با نام ژاکت نگاه کنیم خواهیم دید که چاوشی هیچ چیز خاصی ارائه نداده است . شعر ها در سطح خوبی نیست ، آهنگ ها روی ذهن راه می روند و آنگونه که باید روی شعر سوار نیستند ، صدای چاوشی نیز کاملا مصنوعی است و سراسر افکت است . راز و رمز ماندگاری یک خواننده این است که حتی در سن پیری با صدای خودش بخواند و صدایی شفاف و ساده داشته باشد اما محسن چاوشی با قرار دادن این افکت ها و اینگونه صدابرداری در استودیو کار خودش را هم برای خواندن در کنسرت های احتمالی سخت تر میکند چون همگان میدانند که صدای اصلی وی با صدای استودیویی او زمین تا آسمان فرق دارد . آلبوم ژاکت طبق آخرین نظر سنجی عمومی بسیار پر سر و صدا بیرون آمد چرا که در سرتاسر شهر بیلبوردها و تبلیغات آن به چشم میخورد اما به هیچ وجه انتظارات اهالی موسیقی را برآورده نکرد ... این موضوع شاید درسی باشد برای چاوشی تا از این به بعد بیشتر به صدا و شعر و موسیقی خوب بها بدهد و مانند آلبوم های اول وی شاهد صدای نزدیک تری به خودش باشیم ..
salam be azizidelemon mohsen chavoshi amooooooooooooo ahang bazar khoramshahret vavilannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ka faghad ye khahesh azat dari ye konsertam bandar abas bezar be mola khozestani ziad has
salam be azizidelemon mohsen chavoshi amooooooooooooo ahang bazar khoramshahret vavilannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ka faghad ye khahesh azat dari ye konsertam bandar abas bezar be mola khozestani ziad hast ke montezer hamshahrishonan ke ke biad bandaro betrekoneh
chavoshi ham khobe
هیچکس صدای محسن یگانه را نداره ولی چاووشی و صادقی واصحابی وماهان بهرام خان هم حرف ندارند من عشقم محسن یگانه است تو ایران
چاوشی مقلد نیست
من نمیدونم کجا ی صداش شبیه سیاوش قمیشیه آخه صدای چاووشی پر خشه و کلفت ولی صدای قمیشی یکم خش داره و نازکه من از همون روز اولم فهمیدم که با سیاوش قمیشی فرق داره من موندم کسی به کبیری که صداش کپی قمیشی بود هیچی نمیگه بعد میاد این چرتو پرتا رو خورد مردم میده آخه نمیدونم آلبوم ژاکت باید چی کار میکرد قرار نیست که تا ابد این بابا هر چی میخونه قشنگ بخونه مگه ابی چند تا آهنگ قشنگ داره همین حالا هم چاووشی اندازه ابی آهنگ قشنگ داره .
...
محسن چاووشی خیلی عالی
و از نظر من توی داخلی ها تک من به شخصه ترفدار سر سخت استاد قمیشی هستم هرچند حق میدم به دوستمون که محسن کمی منفی میخونه و استاد از امید اما بازم جای شکر داره که استاد یه همچین مقلد پر طرفداری داره آلبوم جدیدش هم به همه تبریک میگم چون لا اقل همه میدونیم که محسن هیچ موقع فالش نخونده وعالی دیگه نوشتن نظر |
||||
| آخرین بروزرسانی ( چهارشنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۸۸ ۰۵:۳۱ ) | ||||

الانم كه سالن برج ميلاد كلي كنسرت داره. چند وقت پيش كه شنيدم دنياي نور بوده و من نفهميدم خيلي اعصابم خورد شد و هنوز هم كلي ناراحتم.به اميد يه كنسرت قشنگ از اين خواننده كه با صداي قشنگش همه رو تحت تاثير قرار داده.
اگه طرفدارات کم هستند خوشحال باش.چون آدمای خاص طرفدارهای خاص دارند.ما هممون دوست داریم وهمیشه آهنگات وصدای خاصت ما رو می بره اون بالابالاها.فقط ناراحتیمون ندادن کنسرت از جانب شماست.پاینده باد ایران ودوستدارانش.
دریاکنار یادت نره حتما بیا ما منتظرتیم.18/10/1388 درساعت 11:12