مستند رمز شب رضا صادقي و آلبوم شانس فرزاد فرزين منتشر شد.
چاپ فرستادن به ایمیل

اخبار موسيقي ايران_ مستند رمز شب رضا صادقي و آلبوم  شانس فرزاد فرزين

به گزارش اخبار موسيقي ايران فیلم مستند  رمز شب رضا صادقي و آلبوم شانس از فرزاد فرزين از صبح امروز در سراسر ايران منتشر گرديده است.

در مورد البوم شانس بايد گفت كه : نام این البوم سرانجام پس از "یادگاری" و چند اسم دیگر به "شانس" تغییر پیدا کرد. طبق معمول کارهای فرزاد فرزین ، فضای این البوم متفاوت از آلبوم های قبلی می باشد. این آلبوم شامل 10 قطعه از ترانه سرایانی چون یغما گلرویی ، حامد هاکان ، علی مهرگان ، مریم اسدی ، مرجان نوری نژاد ، روزبه بمانی و شخص فرزاد فرزین می باشد.فرزاد فرزین ، پدرام کشتکار و حامد هاکان آهنگسازان این آلبوم خواهند بود. تنظیم کنندگان نیز فرزاد فرزین ، نوید سپهر ، مهران خلیلی و پدرام کشتکار هستند.

رضا صادقی در مصاحبه ای با اخبار موسیقی ایران گفت : فیلم مستند رمز شب در واقع بخشی از زندگی من بوده .

مستند رمز شب به کارگردانی مصطفی منصوریار و توسط شرکت ایران گام منتشر گردیده است.

منابع : اخبار موسيقي ايران/ موسیقی 360

نظرات (12)

عضويت در خبرنامه نظرات.
...
0
کوشان حداد که میکس و تنظیم کننده در آلبوم فرزاد فرزین هست رو یادتون رفته بنویسید
لطفا ویرایش کنید
بهنام , نوامبر 21, 2009
...
0
من اخرین مصاحبه رو که از فرزاد فرزین گوش دادم گفت که قرار بوده آلبومش رو ایران گام منتشر کنه اما بنا به دلایلی زدن زیر قولشون و فرزاد هم آلبوم رو پس گرفته و با یه شرکت دیگه کار کرده . اگه اینطور باشه یعنی آلبوم فرزاد فرزین از طریق شرکت دیگری بیاد بیرون
یعنی اینکه ایران گام از عمد آلبوم رضا صادقی رو هم زمان با فرزاد فرزین داده تا فروشش کم بشه
که واقعا برای ایران گام نهایت تاسف رو میخورم
بهنام , نوامبر 21, 2009
شانس منتشر نشده
0
با سلام
من وب سایت شما رو دوست دارم ولی گاها بدون تحقیق مطلب میذارین
چند روز پیش نوشتین آلبوم یکی بود یکی نبود رضا صادقی و شانس فرزاد فرزین منتشر سد در صورتی که هیچ کدوم منتشر نشده و فقط مستند رمز شب منتشر شده و همزمان با اون تبلیغات و بیلبوردهای آلبوم یکی بود یکی نبود هم شروع شده است
از سایت شما انتظار بیشتری داریم

این هفته احتمالا چهارشنبه البوم 14 علی لهراسبی منتشر خواهد شد
هفته ی بعد هم آلبوم یکی بود یکی نبود رضا صادقی منتشر میشه
سعید , نوامبر 23, 2009 | url
...
0
اگر از من میشونید بهتره این نظرسنجی که گذاشتید رو حذف کنید چون کاملا مشخصه دستکاری شده اراش اولا محسن چاوشی و سیروان کنسرت نذاشتن دوما یعنی کنسرت رضا صادقی و اریان و اصحابی از کنسرت یگانه و خواجه امیری با این فاصله محبوب ترن ؟!
سعید , نوامبر 23, 2009
...
0
نظرسنجیتون کاملا تابلوئه تقلبیه
بهرام , نوامبر 23, 2009
...
0
این 3 بازی ها چیه
محسن یگانه شد اول و بقیه لنگ انداختن
نظر سنجی رو پاک کنید که خیلی تقلبیه
بهنام , نوامبر 24, 2009
...
0
به نظر من هم نظر سنجی صحت نداره
بلیط کنسرت خواجه امیری تو چند ساعت اول تموم می شه
چطور این حرف رو می زنید
ما خودمون به زور بلیط گیر اوردیم
عسل , نوامبر 24, 2009
...
0
نظرسنجیتون اخر خنده بازاره رای های صادقی تو عرض 10 دقیقه 2000 تا میره بالا smilies/grin.gif
بهرام , نوامبر 24, 2009
...
0
حتماً هم که رضا صادقی به درد نخور با اون سبک ده باره تکراری اول شده، بعدش استاد خواجه امیری که فعلاً پرچم دار موسیقی سنتی هست و یا خوانندگانی مثل محسن چاووشی و محسن یگانه با اختلاف بسیار زیاد پایین تر از رضا صادقی هستند.
شما که درست میگید. کنتور نداره که. IP هم نمیندازه. اینقدر ببندید تا بتکره...
حامد , ژانویه 05, 2010
Nazar
0
خیلی دمت گرم عال بود......
رضاcese
Reza , ژانویه 18, 2010
...
0
سلطان مشکی پوش همیشه در صدره اونایی که تا حالا از نزدیک کنسرت ندیدن آخه چرا نظر علکی می دن ،توی عید 87 رضا صادقی 3 شب کنسرت داشت توی تاار شهر در جزیره کیش که اصلا بلیطش به شب سوم نرسید همه همون روز اول پیش فروش شدولی کنسرت بقیه راحت بلیط گیر میومد حتی خواجه امیری ، یگانه و گروه آریان هم بودن
sam , فوریه 26, 2010
...
0
یکی به من بگهث چیکار کنم من نمی تونم این مستند رو دانلود کنم smilies/cry.gif
من , ژوئیه 24, 2010

نوشتن نظر

كوچكتر | بزرگتر

busy
آخرین بروزرسانی ( دوشنبه, ۰۳ اسفند ۱۳۸۸ ۲۰:۰۰ )