آلبوم سبزه ریزه میزه با صدای حمید جبلی منتشر شد
چاپ فرستادن به ایمیل
اخبار موسیقی ایران_ این آلبوم شامل 14 قطعه در دستگاه ماهور همراه با معرفی گوشه هایی از این دستگاه و آواز اصفهان است که با استفاده از اشعارمصطفی رحماندوست اجرا شده است

آلبوم سبزه ریزه میزه با صدای حمید جبلی منتشر شد 

قطعات "الستون و ولستون "،"سروناز" درآمد بیات اصفهان،"لالایی" جامه دران،"فوتبال" بیات راجع،"کوچولو" سوز و گداز،"نان و پنیر و پونه" عشاق، در بخش نخست این آلبوم در آواز اصفهان تنطیم شده است .

بخش دیگر این آلبوم به قطعاتی در دستگاه ماهور و متعلقاتش اختصاص دارد، "چشماش قشنگه" درآمد ماهور ،"سبز بهار" زنگوله، "گل پونه" چهارپاره و شکسته "گل و گلدون" سفیر راک ، "گل پسر"عراق،"سلام" راک تعلق دارد.

ملیحه سعیدی آهنگساز آلبوم "سبزه ریزه میزه" در خصوص کم و کیف انتشار این آلبوم گفت: طرح ساخت و اجرای این آلبوم به سه سال پیش در چهاردهمین جشنواره صدا وسیما برمی گردد در آن زمان من به عنوان کارشناس صدا و سیما به این جشنواره دعوت شده بودم در آن دوران با آقای رحماندوست آشنا شدم و ایشان پیشنهاد داد تا روی برخی از اشعار ایشان موسیقی بسازم؛ پس از مطالعه اشعار متوجه شدم که جا برای کار دارد و بعد کار را شروع کردم.

وی در ادامه به همکاری حمید جبلی برای صدا پیشگی این آلبوم اشاره کرد و گفت : پس از اینکه کار آماده شد با آقای جبلی تماس گرفتم و خواستم که صداپیشگی آلبوم "سبزه ریزه میزه" را به عهده بگیرد و او هم پس از شنیدن قطعات پذیرفت و به جمع ما پیوست و آلبوم پس از سه سال کار بالاخره توسط انتشارات سروش منتشر شد.

این آهنگساز در ادامه به تازه ترین کارهای خود اشاره کرد و گفت : پس از انتشار این آلبوم ساخت قطعات جدیدی را در قالب یک آلبوم با عنوان " عمو ساز ساز" با طرح و شعر"معید" آغاز کردم ، این آلبوم در سه سی دی مجزا در قالب موسیقی سنتی ، مقامی و کلاسیک در دست تهیه و اجرا است در واقع در این اثر کاراکتر عموساز ساز در قالب شعر و آهنگ نحوه ساخت و اجرای سازها برروی موسیقی سنتی ، مقامی و کلاسیک را توضیح می دهد.

این نوازنده قانون در پایان به انتشار آلبوم "صدسال قانون نوازی" اشاره کرد و گفت : این آلبوم که "هزار گیسو" نام دارد شامل 14 قطعه انتخابی اجرا شده توسط این سازاست که توسط بهترین شاگردانم اجرامی شود.

منبع: مهر

نظرات (0)

عضويت در خبرنامه نظرات.

نوشتن نظر

كوچكتر | بزرگتر

busy
آخرین بروزرسانی ( چهارشنبه, ۰۹ دی ۱۳۸۸ ۱۵:۵۳ )