آلبوم ژاکت محسن چاوشی
چاپ فرستادن به ایمیل

شمارش معکوس آلبوم ژاکت را از 21 شروع کنید 

پوستر تبلیغاتی آلبوم ژاکت منتشر شد.

اخبار موسیقی ایران_ آلبوم ژاکت دومین آلبوم رسمی محسن چاوشی  است که به گفته وی 27 بهمن ماه منتشر می گردد. این در حالی است که پوستر تبلیغاتی آلبوم ژاکت توسط وب سایت هواداران این خواننده منتشر گردیده است.

اخبار موسيقي ايران_ محسن چاوشي : تا 26 بهمن منتظر ژاکت نباشین    محسن چاوشي:سلام. آره قبول دارم تاخیر بده ، ما ناخواسته یادگرفتیم برای بعضی کارها تاخیر داشته ...
شنبه, ۰۳ بهمن ۱۳۸۸

2. كنسرت محسن چاوشي 88 يا 89؟
(اخبار/کنسرت ها)
    اختصاصي اخبار موسيقي ايران  آماده باش براي هواداران محسن چاوشي.  زمان كنسرت را  آلبوم ژاكت مشخص مي كند    به گزارش اخبار موسيقي ايران ...
يكشنبه, ۲۰ دی ۱۳۸۸

اخبار موسیقی ایران_  آلبوم هشت ؛ محسن چاوشی ،رضا صادقی ، بنیامین،حمید حامی ، رضا یزدانی ، بابک جهانبخش ، امین رستمی ، علی اصحابی که  به مناسبت روز میلاد امام رضا (ع) تهیه ...

نظرات (5)

عضويت در خبرنامه نظرات.
...
0
برای یه همچین آلبومی همچین پوستری واقعا" کم لطفی محسن و طراح رو نشون میده.

ما خیلی بیشتر انتظار داشتیم.
aRmin , فوریه 02, 2010 | url
...
0
دوستان واقعا آقاي چاوشي خداي صداي آهنگ پاپ ايران است

آراس از كردستان , فوریه 05, 2010
race
0
smilies/wink.gif با حال بود یا است
معین , فوریه 09, 2010
دل نشین
0
سلام من طوفان هستم هیچ کدوم از شماها به محسن جان تبریک نگفتید اما من تبریک گفتم و باهاش هم عکس گرفتم الان یکسال از ازدواج محسن جان میگذره
am00_t00fan , فوریه 10, 2010
دمش گرم
0
ایول واقعاً خوشم اومد . من از طرفدارای محسن یگانه هستم اما چاووشی رو هم قبولش دارم چون حرف نداره و بی نظیره .دموی آلبومشو شنیدم دیونه کنندست . کاش بشه یه بار دیگه با محسن یگانه با هم کار کنن و آلبوم بدن .

www.LoversMohsenYeganeh.Com
Morteza , فوریه 14, 2010 | url

نوشتن نظر

كوچكتر | بزرگتر

busy
آخرین بروزرسانی ( چهارشنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۸۸ ۰۵:۱۶ )