آخرین تمرین "گروه آوازی تهران
چاپ فرستادن به ایمیل

اخبار موسیقی ایران _ آخرین تمرین "گروه آوازی تهران" پیش از اعزام به مسابقات جهانی کر صبح امروز با حضور معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

اولین حضور موسیقی کرال ایران در رقابت های جهانی-گروه آوازی تهران که از 18 تیر ماه در اولین دوره مسابقات جهانی کر و همچنین دومین دوره بازی های آسیایی در کره جنوبی به روی صحنه خواهد رفت امروز در تالار وحدت در حضور محمد حسین ایمانی معاونت هنری وزارت ارشاد اسلامی و اصحاب رسانه ها آخرین تمرینات خود را اجرا کرد.

در ابتدای این برنامه گروه آوازی تهران برخی از قطعات انتخاب شده از لیست اجرای جهانی خود را مانند قطعه "یارگلین"،"پرواز زنبور عسل" و "کارناوال" را به رهبری میلاد عمرانلو برای حاضران ارائه داد.

پس از پایان این اجرا محمدحسین ایمانی ضمن ابراز رضایت از اولین حضور یک گروه موسیقی ایرانی در مسابقات جهانی گفت: گر چه ما پیش از این بارها شاهد درخشش جوانان ایرانی در عرصه های مختلف جهانی و افتخار آفرینی آنها بوده ایم اما این موضوع تا کنون در حوزه موسیقی اتفاق نیفتاده است؛ هنرمندان و موسیقیدان های ما برنامه های بسیاری در خارج از مرزهای ایران داشته اند اما این اولین حضور آنها در رقابت های جهانی موسیقی تلقی می شود و ما امیدواریم درخشش گروه آوازی تهران موجبات حضور بیشتر اهالی موسیقی کشورمان را در چنین مسابقات هایی فراهم کند.

معاونت هنری وزارت ارشاد اسلامی در ادامه افزود: من از دو سال قبل به طور مستقیم با گروه آوازی تهران آشنا شدم و از همان زمان احساس کردم این گروه قابلیت ها و ظرفیت های بسیاری در عرصه های بین المللی دارد که باید به رشد آنها کمک کرد. کسب مقام برتر جشنواره موسیقی فجر در سال گذشته نیز موید این موضوع است.

ایمانی همچنین تصریح کرد: به اعتقاد من با توجه به پیشینه بسیار طولانی و توانایی های بالای هنرمندان ما در حوزه موسیقی اگر در این بخش برای حضور آنها در مسابقات جهانی، گام های بزرگی برداشته شود قطعا دستاوردهایی بسیار بیشتری از سایر بخش های دیگر بدست خواهد آمد.

وی در مورد سیاست های وزارت ارشاد نیز تصریح کرد: همان طور که اطلاع دارید موسیقی، بعد از انقلاب جریان داشته اما توجه ویژه ای که در سال های اخیر به موسیقی و حضور جوان ها شده واقعا بی سابقه است. حمایت از گروه های جوان سیاست مهم وزارت ارشاد است که امسال به طور جدی دنبال خواهد شد.

معاونت هنری وزارت ارشاد اسلامی همچنین گفت: در حال حاضر نیز سیل درخواست های برگزاری کنسرت و انتشار آلبوم به دفتر موسیقی ارشاد روانه شده که ما به مانند گذشته عمل خواهیم کرد، البته با این تفاوت که نگاه ویژه ای نسبت به جوان ها و حمایت از آنها خواهیم داشت.

میلاد عمرانلو نیز در ادامه با اشاره به رقابت های جهانی کره جنوبی گفت: در کروه جنوبی همزمان دو فستیوال "دومین دوره مسابقات آسیایی" و "اولین دوره مسابقات جهانی گروه های کر" برگزار خواهد شد که ما در هر دو فستیوال شرکت خواهیم کرد. این دو فستیوال سه شنبه هفته آینده در بوسان کره جنوبی افتتاح و به مدت 5 روز برگزار می شود؛ گروه های شرکت کننده نیز در سه بخش رقابتی، فولک و بخش جنبی به اجرای برنامه خواهند پرداخت. 

رهبر گروه آوازی تهران در ادامه افزود: ما در بخش فولکلوریک دو قطعه "ساری گلین" از آذربایجان و "زرد مالیجه" از شمال ایران را اجرا می کنیم. در بخش مسابقه نیز چهار قطعه "آرایشگر شهر سویل" از روسینی، "کارناوال" از علی اکبر قربانی، "پرواز زنبور عسل" از کورساکوف و "رقص شمشیر" از خاچاتوریان را به روی صحنه می بریم.  

منبع:مهر

نظرات (0)

عضويت در خبرنامه نظرات.

نوشتن نظر

كوچكتر | بزرگتر

busy
آخرین بروزرسانی ( سه شنبه, ۰۹ تیر ۱۳۸۸ ۱۸:۳۹ )